MENÜ

Frissek

/Uptades/

----------------------------------------------------------------

Véget ért a 2. könyv(Szellemek)!

Már hivatalosan is mind a 14 részt levetítették a Nicken. Időközben nagy változások mentek végbe. Kérlek Titeket ne vegyétek zokon, hogy ez idáig nem frissítettem, de nagyon elfoglalt vagyok, ami részben a tanulásnak tehető be. De csak semmi panaszkodást, irány megnézni  a 2. könyvet - ha eddig még nem tettétek meg! :) Ne hagyd ki, egy új világ vár Rád! (szószerint)

Ja és tervben van új dizi. :)

Az összes rész feliratozva lett a Boukenda jóvoltából, amit az alábbi linken tekinthetsz meg:

http://indavideo.hu/search/text/boukendan?channel_constraint=undefined

És néhány spoiler

 

 

 

 

San Diego Comic Con és a szellemek könyv

Ugye mint tudhatjuk a folytatás a Szellem című könyvet fogja magába foglalni. A SNCC-on valami egészen nagy dobásra készültek, így levetítetté a teljes 1. rész tartalmát, ami nem más mint a Rebel Spirit. Bár még nem került fel a világhálóra, így csak kiszivárgott részletekből tájékozódhatunk.

http://24.media.tumblr.com/e1c11c6cb6db4ace3fde36178ba43344/tumblr_mpzj6vBcxE1rogcuio1_500.gif

Our favorite moment from the epic Book 2 trailer we premiered at Comic-Con. Watch it here.

A tiny bit of the beautiful scenery we see in Book 2: Spirits. 

 

Summertime (!)

Sziasztok. Huh, hol is kezdjem. Szóval eléggé régen volt mikor utoljára pötyögtem le ide az "új" információkat, kissé későn, ahogy megszokhattátok Tőlem. Nos, itt a nyár, vége a sulinak, a véget nem érő agymenéseknek és bizonyára már a dolgozatok sokasága sem vár rátok. Én jelenesetben arra is használom a szünidőt, hogy tartsak egy jó kis avatar maratont, ahogy jó fanhoz illik - már ha mondhatom annak magam. Szóval nem is rágom tovább a szót =) Kellemes nyarat és időtöltést. Lehet, sőt biztos, hogy nem jut el ez az üzenet hozzátok. Vagy van még olyan elvetemült köztetek, aki még olvassa ezt a szutyok oldalt? :D

Boldog...Őő... mindent!

Már jó ideje fel sem dugtam a képem az oldalra. Ez az idő alatt lecsengett a Karácsony és az Újév is, szóval B.U.É.K. - kissé megkésve.

Ezalatt sikeresen leadták a szinkronos Korrát a Nicken. Hát mit is mondjak róla? Nekem nincs komolyabb bajom a hangokkal, maximum a fordításba lehetne belekötni, ha nagyon szúrós lennék :) 

A részeket pedig a következő linkeken tudjátok elérni:

http://indavideo.hu/profile/Haibara   ---) itt az összes epizód fennt van szinkronosan

Illetve még valami utoljára. Ha emlékeztek volt egy olyan nevezetű képregény, hogy az Ígéret (The promise). Mindhárom trilógiája kiadásra került. A katarafansite szereksztője lefordította, szóval ha esetleg valakit érdekel, akkor irány a honlap!

 

 

Megérkezett a várva várt szinkronos 7. epizód!

Ugyebár mint mindenki tudhatta, hogy egy eléggé hosszas ismétlést adott le a Nick a Lok részeiből, így a rajnongóknak várnikuk kellett. De ez a hosszas időnek a végére értünk még múlt héten. Valószínűleg ma ( nov.25, vasárnap) már a 8. rész is leadásra került a csatornán.

A részt a következő linken tudjátok elérni: http://indavideo.hu/video/Korra_legendaja_7resz

(A felvétel természetesen a katarfansite.gp tulajdonát képezi, ezért is csak a linket tártam elétek.)

 

 

Új design!

Amint láthatjátok - ha persze feljártok -,  hogy a hosszú (nem megérdemelt) szünetem után új ruhába öltöztettem a honlapot. Ugyebár - nem is kell mondani - Ősz van. Ilyenkor a site-ok többsége az aktuális témának megfelelően színezi át a weblapot. Énnekem sajnos erre sem időm, sem energiám nem volt, hogy ilyen nagy igényt fektessek bele, így hát inkább egy fináléhoz közeledő screenshotokat ragadtam ki a LoK-ból és azokat a képkockákat szerkesztettem össze. Azért remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket - mégha eléggé satnya munka is. De bocsássatok meg, bepörgött a suli, és ki sem látszom s teendők alól. Sorry. Its my fault .

 Nos itt is lenne. A nagyobb kiadásért katt a képre.

 

 

Ismétlés?


Ha nyomon követtétek a Nickelodeon csatornát biztosan észrevettétek, hogy a várthoz híven nem adták a Korra Legendájának 7. epizódját.

Persze sok célozgatást olvastam, hogy miért nem került képernyőre. Sokak szerint nincs még készen a magyar szinkron. Meglehet, hiszen már sok ilyen filmnél tapasztalhattunk ezt a jelenséget. Mindenesetre ha előről kezdik adni, akkor azt hiszem idén már nem is láthatjuk magyar szinkronnal. De ki tudja? Én még mindig optimista vagyok e téren, és reménykedem, hogy csak műszaki hiba okozta a kihagyást.

Nagyon remélem ...

 

 

LoK: 6

A 6. rész tartalmát a következő linken érhetitek el:  http://indavideo.hu/video/korra_legendaja_6_resz_vagatlan

Természetesen a nagyszerű HD felbontást a katarafansite.gp -nek köszönhetjük :D

A szinkron pedig szerintem  megfelelő, sőt alakul :)

APPA GANGNAM STYLE (!!) Szakadok. Ha érted mire gondolok ... :)

 

 

Már a 6. részért izgulunk!


A 4. és az 5. részt nem oly rég adták le, most pedig Szombaton lesz a 6. is. Már rendkívül várom. 

 Hallottátok, hogy a katarafansite.gp AvatarVoice stábja a második évadot (a Korrából) le szeretné szinkronizálni. Én nagyon de nagyon kíváncsi vagyok rá, és izgulok Nekik, hogy minden jól alakuljon, és összejöjjön a dolog. :D

Ja, ha már a szinkronról van szó, akkor nekem egészen bejön (vagy átjön? o.O) a szinkron. Annyira nem káó :D

Kezdem megszokni az első ellenszenv ellenére. :)

Magyar trailler. ( Köszönet a felvevőnek) 

 

 

I feel so sad  :(

Nos, hogy hírt adjak magamról ( már, ha van olyan, aki még olvassa a lapot).

Már égóta rá sem néztem a szavazásra, de ... jobb is volt addig. Még jó múltkorjában raktam fel, hogy értesüljek a véleményeitekről. Tudom, tudom... A negatív megnyilvánulásokat is tudni kell kezelni, de mélyen elszomorított az ott látottak. Azt a szavazást a dizi - ről tettem fel.

Most mérhetetlenül bánatos vagyok, mert próbálok nap mint nap foglalkozni az oldallal, és azért egyesek figyelembe vehetnék :(

Amúgy nem baj, túlélem, csak kicsikét rosszul esik, hogy van aki így vélekedik az oldalt illetően.

Hogy a fájdalmamat képpel is illusztrájam.

Jó tudom, hogy a kép alapján a "Király" címszóval ellátott- ra érkezett a legtöbb voks, de bántja a szemem az az 5 szavazat ott alúl. 

Persze ízlések és pofonok...

Áhh, a fenébe is kár volt kiírnom. Bocsi T_T

Korra Legendája 3. fejezet MAGYAR

3.FEJEZET(online): http://indavideo.hu/video/Korra_legendaja_3_resz_a_kinyilatkoztatas ( ez SEM saját, így csak belinkeltem a forrást.)

KÖSZÖNET A FELTŐLTŐNEK!

Korra legendája 1 - 2. rész magyar szinkronnal.

1. FEJEZET: ÜDV A KÖZTÁRSASÁGI VÁROSBAN

http://indavideo.hu/video/Korra_legendaja_1resz_magyar_szinkronnal ( nem saját, ezért nem ágyaztam be)

2.  FEJEZET: MINT EGY LEVÉL A SZÉLBEN

http://indavideo.hu/video/Korra_magyar_szikronnal_2_resz_level_a_szelben (nem saját ez sem, így nem ágyaztram be)

A feltőltőknek pedig nagyon köszönet Minden rajongótól !

Korra Magyorországon!

Én is nemrégiben értesültem a hírről, miszerint Augusztusban már látható lesz a LoK hazai körökben a Nickelodeon csatornán. Ez nagyszerű hír. Előtte még megemlítendő, hogy aug. 25-26 egész nap Avatar Aang Legendája MARATON! Illetve az A:tla végén ízelítő lesz az új szériából úgy, hogy az első két részt este 21:20 kor kezdik(aug 26), így megy ez hetente egyszer :) Tehát türelem, és szurkolás! :D

Legend of Korra: Book 2 Animatics (pencil test)

Megjelent egy ceruzateszt, amiben bepillantást engednek a második évad készítéséről. Kapunk egy kis ízelítőt, arról, hogy miként boldogultak a szereplők a Végjáték című rész után.

Pár infó:

Asami próbálja visszaállítani a Jövőipar gyár régi fényét

Bolin folytatja a pro idomítást - több-kevesebb sikerrel

blablabla ...

Pencil test video:

Új szereplők-ről is kaptunk információkat illetve képeket is, amit most perpillanat nincs energiám feltölteni, de azért egy kis tekercsképet felraknék. A régi és az új barátokról. Íme:

The Old Friends

 

The New friend

***

És most egx tökre nem ide tartozó, de mégis tudatok valamit:

Mindenkinek Kellemes Nyarat, és Élményekben gazdag Vakációt kívánok!

***

 

 

Lopás Level99

Bocsánat, hogy ilyen "apróságokat" - nekem nem az - kiírok, de szörföltem egy kicsit a neten. Tudjátok olyan Korrás - Aangos dolgok között. És véletlen mire bukkantam? Hát egy honlapra, ami mintha az enyém lenne. De most komolyan én nem gondolom olyan jónak az oldalamat, hogy lopni kéne róla, de mégis...

Nem hiszem el, hogy valaki lusta átgondolni a buksijába, és utána legépelni. Én nem vagyok rá röst. Annyira idegesítő, hogy az én munkáman egy Ctrl+C - vel tönkreteszik. Én azzal egy egész délutánt töltöttem, hogy megalkossam, és letrehozzak valamit, de úgy látszik, hogy ezt már semmibe veszik. De legalább elkérne, akkor szívesen odaadnám, de erre is lusta. Hát ilyen ez a mai generáció. HAJRÁ, csináljátok csak!

Ó, persze az oldal sem hiányozhat: http://www.avatarfansite00.eoldal.hu/

És amit lopott? Majdnem mindent. A LoK karakterektől kezdve az egész piti dolgokig.

De különben, ha nagyon belemennék, még az is fáj, hogy a keresőmben nem is az én oldalamat adja ki a Google, és a fanok, nem az én nevem- honlapom van a munkám alatt, hanem azé a bizonyos egyéné.

 

Chapter 11 & 12 (finale)

Lezajlott a fináló, ami összességében annyi, hogy a két befejező részt adták egymás után. Nagyon érdekes és izgaémas volt, de komolyan. Akit érdekel nézze meg, no meg az is akit nem, mert csalódást sem fog okozni, bíztosítom. :D

Letöltés(magyar felirat): http://www.mediafire.com/?9tvm5rtteb4ftsp

Online(magyar felirat): http://indavideo.hu/video/Avatar_legend_of_korra_11-12_resz_magyar_felirat

[ Én csak ki tettem az elérhetőséget, ami a feliratot illeti teljes mértékben a Boukendan - csapat érdeme ]

Egy kis ízelítő a fináléból( visszagondolás): Noatak(Amon) illetve Tarrlak

És testvérek... milyen kicsi a világ.

 

Chapter 10.: Turning the tides

Igen, furcsa vagyok. Még ma tudok frisset hozni. Miért is különös ez? Mert ma volt a Korra 1 évadjának tizedik része. Eléggé zűrzavaros rész volt, de jó- és mozgalamas.

Szóval pár mozzanat:

Először is Pemánál megjelentek a szülési fájdalamak - később persze jött a baba is. xD

No meg rábízták Lin-re a bébiszitterkedést, vagyis olyasféle vigyázós melót. És Meelo-t. (Nagy poén lol)

És Tenzin-t is megtámadták. Asami féltékenykedik, bár tényleg úgy tűnt a vége felé, hogy már kiábrándúlt Mako-ból - ezt szépen ki is mutatta. Nos, Amon és Hiroshi beszélgetése kissé arra utalt, hogy Aami átáll a "rossz oldalra". Félek, hogy az igazat megvalljam. Aztán pedig amikor Pema fia megszületett - közben -, megostromolták a Levegőtemplomot. Menekülőfélben aztán pedig Lin megmentette a Tenzin famíliát (sírtam).

De sajnos ez a képességébe került, ugyanis Amon elvette az idomító erejét. Itt aztán ledöbbentem. Elfogadtam. Nem bírom már kivárni a köv. részt. Annyira érdekel T_T

Online-on való nézése: http://www.animeultima.tv/avatar-the-legend-of-korra-episode-10/

---

Ó, és valami olyan, ami most nem illik ide... Vagyis igen, de nem úgy, vagyis pontosabban ehhez a részhez, de az is úgy, hogy... Na mindegy. Elvesztettem a fonalat. Szóval itt egy kis plakát, amelyet a mi kis hűsünk Bryan készített.

/ Nagyobb kiadásért katt a képre /
---
 
Még van valami közlendőm(bocsi): Előkerült egy kis ízelítő a fináléról, ami egy órás lesz (2 részt adnak egymás után). [!!!] Videó:

 

 

 

Chapter 9.:Out of the past

Nos, tegnap lezajlott a LoK I. évad 9. epizódja. Húú, a részről pedig annyit, hogy még jobb mint az előző. Sokak találgattak, hogy Amon és Tarrlak egy ugyanaz személy. Na ez most szépen megcáfolódott. Ó, és Makorra fanoknak kedvezett ez a rész. At a lényeg, hogy kiszabadítótták a fém idomár rendőröket. Lin is megtalálta önmagát. Korra megmenekült...vagy nem? Hisz ott van még Amon. Brrr...

Online nézése: http://www.animeultima.tv/avatar-the-legend-of-korra-episode-9/

Egy kis pillanatkép a Makorrából.  Vélemény: Hűha...

 

 

New Clips: Out of the past (Episode 9.)


Nos, mit szólhatnák hozzá ehhez a klipphez? Nem túl sokat. Ha láttátok, akkor érthető. Korra meditációba kezd, s látja Aangkot a látomásába. Nagyjából ennyi. Esetlegesen nem láttad, nézd meg. :)

***

Ezen pedig Tarrlok látható. Hazudik, mint a vízfolyás... Ahogy Tenzin ki akarja deríteni hol lehet Korra, a véridomár azt mondja, hogy az egyenlőségiek rabolták el a lányt. Illetve, hogy Tarrlok-ot megsebesítették, holott saját magát rázta meg azzal a sokkolós kesztyűvel, vagy hogy hívják.

 

 

LoK: Epidose 8

A Korra 8. epizódja most Szombaton mutatkozott( 1 hét szünet után).

A részről pedig annyit, hogy fantasztikus volt! Annyira elképesztő, hogy Tarrlok milyen kiállhatatlan kis ***. Méghozzá vér idomár. Na ez már végképp érdekes volt. Nos az eleje inkább az érkezésről szólt( Levegőtemplom) Na és hadd ejtsek pár szót Meelo-ról. Olyannyira édes, ahogy udvarol Asami-nak, hogy húú. Ikki meg jól leégette Korrát.

Utána meg, hogy létrejött az avatar-csapat még jobb volt. Főleg amikor ativizálták magukat, s elfogtak pár egyenlőségiet. Csak a vége volt nagyon kérdéses. Végül is hová viteti Tarrlok Korrát, és mi lesz a barátaival?

Online Nézése: http://www.animehere.com/avatar-the-legend-of-korra-episode-8.html (katt)

Várom akövi részt, de irtóra. Addig is pár pillanatkép:

Kedvencem: Meelo

 

Fejek

 

 

New clip( The avatar team - Korra, Mako, Bolin and Asami)

Ezen a videón a csapatot láthatjátok, amely Korrából, Aamiból -és a két fiúból áll. Naga-n szeretnének menni, de közbeszól, hogy a jegesmedve kuyta sem bír el ekkora terhet. Majd Aami behajt a járgányával, amit mindenki lelkesedve fogad, így aztán Naga helyett autóval folytatják útjukat.

 

New design!

Bye, bye Lin!

Igen, levetkőztettem a régi monoton dizit, és egy új jött helyébe - már meguntam a régit.

Kellett egy kis idő, mire visszataláltam magamhoz, de próbáltam valami értelemes kinézetet összehozni.

Most tehát "csodálhatjátok" a szépfiút; Tahno-t. A következő milyen legyen?

Ooops, éés kissé Tahnorra gyanús >.<

Tessék:

/nagyobb kiadásért katt a képre/

 

 

LoK more episodes... (!!!)

Bocsánat a NAGY kihagyásért( 3 hét), de sajnálatos módon egyéni problémám voltak- kit érdekel?

Szóval, ezúton is szeretnék bocsánatot kérni: Sorry:(

Íg hát elhoztam a kimaradt epizódokat.

U.I.: Megígérem, hogy most rászánom magam, és szolgálok valamivel.

Chapter 4:(online)

http://www.animeultima.tv/avatar-the-legend-of-korra-episode-4/

Chapter 5.(online)

http://www.watchcartoononline.com/avatar-the-legend-of-korra-season-1-air-episode-5-the-spirit-of-competition

Chapter 6.(online)

http://www.animeavenue.net/avatar-the-legend-of-korra-episode-6/

Chapter 7.(online)

http://thelegendofkorraepisode7.wikispaces.com/

// Bocsánat, ha akadoznak //

* Magyar felirat a követekző oldalaon: http://boukendan.wordpress.com/anime-feliratok/

image

- Én is így éreztem magam, amikor már 3 hete fel sem tudtam járni -

---

Nem tudom, hogy Ti, hogy vagytok vele- ha már láttátok- de én teljesen  megkedveletem. Holott, olyan öntelet és nagyara van magával és, és, és... Tahno (amúgy a 7. részben elég kedves)


 

 

 

Look this boy...

Ez a kép pedig egy Pathof Korra-ás videok-ban található.
Ez a "szépség" itt a képen Tahno,és vele szemben Korra,aki viszont nem látszódk,de eléggé furcsa szituációban. Na mindegy ne köntörfalazzunk;közelkerülnek egymáshoz és kész,még valamit Bolin súg is...
U.I.:Milyen szeme ezek?

 

 

 

Szerk.:

/ A korábbi posztokat töröltem /

 

 

 

Asztali nézet